Adem Evcil

Adem Evcil

Tüm yazıları

Adem Evcil yazdı

Adem Evcil yazdı
9 Nisan 2020

Teşekkürler korona

Bugüne kadar dünyayı derinden sarsan korona virüsün zararlarını konuştuk…

Peki ya yararları?

Allah azze ve celle bir ayeti kerimede şöyle buyuruyor; Sizin hayır gördükleriniz de şer, şer gördükleriniz de hayır vardır. Allah bilir de siz bilemezsiniz…

Şimdi diyeceksiniz ne hayrı ne şerri , evlerde kapandık kaldık? Siz yinede bir düşünün sizce korona bir teşekkürü hak etmiyor mu?

Teşekkürle korona.

Türlü bahanelerle ihmal ettiğimiz ailelerimizle vakit geçirmemizi sağladığın için teşekkürler korona.

Gösteriş budalası olduğumuz zaman dilimi içerinde bir paket makarnanın, bir adet ekmeğin, bir litre suyun ve bir nefes sıhhatin en pahalı arabadan, en lüks evden, en kaliteli telefondan daha kıymetli olduğunu bizlere gösterdiğin için teşekkürler korona.

Düzenli olarak ellerimizi yıkamayı, sosyal mesafeyi korumayı, kıyafetlerimizi ter kokmadan değiştirmeyi kısacası temizliğin imandan geldiğini bizlere öğrettiğin için teşekkürler korona.

Barları, pavyonları, tavernaları, genel evleri, kumarhaneleri kapattığın için teşekkürler korona.

İnsanlar arasındaki statü farkını kaldırdığın, mikroskopla görülebilecek kadar küçük bir virüsün dünyanın tüm süper güçlerinden daha etkili olduğunu ispatladığın için teşekkür korona.

Yaşlı dünyanın eko sistemini temizlediğin, hayvanların, denizlerin, nehirlerin, havanın velhasıl kelam bütün eşrefi mahlukatın nefes almasını sağladığın için teşekkürler korona.

Mülk sahibinin yüceler yüce Allah olduğunu, ol deyince olduracağını hatırlattığın için teşekkürler korona.

Müslümanlara her türlü zulmü reva gören Avrupa’nın dört bir yanında ezanı Muhammediyi okuttuğun için teşekkürler korona.

Dünya’nın 5 ten büyük olduğunu ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ’nin gücünü tüm insanlığa gösterdiğin için TEŞEKKÜRLER KORONA…

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.