Adem Evcil

Adem Evcil

Tüm yazıları

BİR BOLUSPOR HİKAYESİ !

30 Mayıs 2022

Teşekkürler Abdullah ABAT

Bolu'yu ve Boluspor'u çok seven küçük şehrin büyük öyküsüne inanmış bir Boluspor taraftarı olarak kongrede yaşananlara çok üzüldüm.

Neye mi üzüldüm!

Binbir zorlukla Boluspor'un en zor zamanında başını belediye başkanı ve ekibinin çektiği bir ekiple, rica ile kapısı defalarca kez aşındırılarak Boluspor başkanı olmaya ikna edilen Abdullah ABAT' ın yine aynı ekip tarafından neredeyse itibar suikastine kurban edilmesi.

Tüm konuşmayı pür dikkat dinledim 

Tüm olaylar zinciri Abdullah Başkanın şu cümlelerinde gizliydi ' 300.000 TL bulamayan başkan 7.000.000 TL yi son 4 haftada nereden buldu?'

Sizcede bu işte bir gariplik yok mu?

Boluspor başkanlığı için Abdullah Abat'a defalarca kez giden Sn. Belediye Başkanı şimdi neden böylesi bir tavra büründü anlamak mümkün değil!

Hoş bu aralarındaki mesele. Biz gelelim asıl konumuza. Sn. Belediye başkanı Necip başkana karşı Abdullah ABAT- Abdullah ABAT'a karşı - Savaş ABAK stretejisi güdüyorsa ve yine verdiği sözleri tutmazsa , ilimizin tüm değerlerini tüketmekten , incitmekten başka hiç birşey kazandırmaz Boluspor'a bizden söylemesi. Bir insan bir takımın hem katili hemde kahramanı olamaz.

Gelelim diğer bir hususa; Abdullah başkanı destekleyen hatta il başkanı olması içinde destekleyenlerden her zaman ki gibi çit ses yok. Hoş onlar şu aralar çok meşgul. Malum 2023 yaklaştı. Şirin gözükmek lazım, seçim var. Koltuk önemli...

Abdullah Abat bizim insanımızdır.

Bolu'nun evladıdır.

Milli ve muhafazakar sağ gelenekten gelir. Dolayısıyla şahsi kin, nefret, çıkar vs....artık ne meseleniz varsa bunları bir kenara bırakıp ona her türlü iftiraya maruz kaldığında destek olmak boynumuzun borcumuz değil mi?

Her yiğidin bir çekeri bir yönetim anlayışı vardır.

Necip başkanın ki başka, Abdullah Başkanın ki başka , Savaş Başkanın ki başkadır. Hepsi aynı amaç için farklı zamanlarda sorumluluktan kaçmamış ilimizin değerleridir. Vefa kimin nereyi nasıl yönettiği değil, aynı amaç için gösterdiği gayeye duyulan saygıdır.

Boluspor için gayret gösteren, katkı sunan, tek bir çivi çakan herkesten Allah razı olsun.

Bu vesileyle zor zamanda elinden geldiği kadar görevini ifa eden Abdullah ABAT ve ekibine teşekkür ederken yeni yönetime şecilen Savaş ABAK ve birbirinden kıymetli ekibine başarılar diliyorum.

Rabbim yar ve yardımcıları olsun.

Vurduğun gol olsun Boluspor.

3 yorum yapılmış

  • Hüsnü mesut30 Mayıs 2022 - 19:20
    Tanju ya güveniyor birinci ligi istiyor taraftar başkan desteğe devam edecektir birlik olalım 34 sene sonra bu takım şampiyon olsun
  • Özcans30 Mayıs 2022 - 22:19
    Abdullah Abat’ı Tanju Özcan getirdi. Babasına gitmiş vs oralarını bilmem. Kulübü yöneteme beş para etmez futbolcuları topla futboldan zerre kadar anlamayan Rehayı düşme noktasına kadar takımda tut diye Tanju Özcan mı demiş. Yoksa babasına gidip Rehayı sakın göndermesin saçma sapan transferler yapsın taraftarı küstürsün mü demiş? Sağ kanattan mı geliyor sol kanattan mı geliyor bilemem ama başarısızlığına kimse kılıf aramasın. Takım play off şansı ya
  • Masum mu31 Mayıs 2022 - 20:53
    Syn,Adem bey, Yazınızı okudum.Siz orada gördüklerinizi duyduklarınızı ve fikrinizi yazmışsınız.Güzel,Amaaa iki sezon boyunca Abdullah başkanın yaptıklarını görmezlikten gelerek hiç bahsetmemişsiniz.Takıma yanlış transferlermi ,İstemeyen hocamı,sosyal medya kapatmakmı dersiniz.Seçildiği zaman tamamen şeffaf olunacağını unutarak,her konuda kapalı kutuları oynadı.İstenmeyen hoca ile beş yıllık anlaşma yaptı.Bu sebepledirki dört taraftar,gurubu maçlara gel

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.