Adem Evcil

Adem Evcil

Tüm yazıları

BOLUSPOR'A BİR KAPOĞLU ŞART

5 Ağustos 2020

Komşunun örnek başkanı Gökhan KAPOĞLU

Geçtiğimiz sezon 3.ligde mücadele veren Düzcespor'un başına geçen Gökhan Kapoğlu ve yönetimi bir spor klübünün nasıl yönetileceği ile ilgili adeta canlı ders vermekteler.

Zor günler geçiren bir takım nasıl şaha kaldırılır, nasıl hakkı aranır, nasıl siyasete kurban edilmez.. Düzcespor örneğini ve başkanını yakından incelemek çok akıllıca olacaktır.

Siyaset üstü bir yönetim kuran başkan ortak değer (Düzcespor) masasında tüm Düzce'yi bir araya getirmiştir. İktidarı, muhalefeti, belediye başkanı, STK'ları, milletvekilleri aynı eksende sporun birleştirici gücüyle buluşturmuştur.

Kovid 19 bahane edilerek TFF tarafından 2.lige çıkma şansı gasbedilen Düzcespor umudunu kaybetmemiş gelecek sezona 2.lige çıkma iddiasını ortaya koymuştur. Oluşan kamuoyu Düzcespor'un hakkını TBMM'de, TFF'da, stadyumda, tribünde, sokakta velhasıl kelam heryerde aramıştır.

Komşuda durum böyleyken bizdeyse tam bir fiyasko söz konusudur. 2.ligde mücadele veren kırmızı şimşekler düşme hattında tüm şehre ecel terleri döktürmüştür.  Siyasete kurban edilen 1.lig hayelleri suya düşmüştür.

Kayyuma doğru emin adımlarla giden Boluspor bir babayiğit beklemektedir. Siyasi belirsizlik, ortak paydada birleşememe, klübün borçları vs... gerekçelere Boluspor belirsizliğe kurban edilmek üzeredir.

Valisinden, vekiline, iktidarından, muhalefetine, bu şehirde yaşayan herkesin ortak paydası Boluspor'a sahip çıkılmalıdır.

Birbirinden kıymetli isimler gündeme gelmekte, belirsizlik nedeniyle kimse adım atamamaktadır.

Boluspor demek şehrin vitrini demektir! Boluspor demek, şehrin vizyonu demektir! Boluspor demek gençlerin umudu demektir! Yağmurda, karda, çamurda bir nebze olsun takımını yanlız bırakmayan taraftarlar şüphesiz küçük şehrin büyük öyküsünün kahramanlarıdır. Tek çözüm birliktedir. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır.

Çok yaşa Boluspor!

3 yorum yapılmış

  • gülşen6 Ağustos 2020 - 13:54
    duzceyi çok methediyorsun hiçdurma hemen oraya taşında bizde kimin bolulu olduğunu bilelim
  • Sadun11 Ağustos 2020 - 11:43
    Bolu'da herkes birbirinin kuyusunu kazar Düzce'de birlik beraberlik vardır !
  • Özer Yıldırım14 Ağustos 2020 - 23:23
    Adem Bey selamlar. Düzcesporun başarılı olmasını en az Düzceli komşularımız kadar isteriz. Düzcesporun kurumsallaşması bizi mutlu eder. Lakin bunlar 1 2 senede olmaz . Düzcespor kaç kez tam başaracakken tepetakla gitmiştir. Umarım bu yıl aynı disiplin ile başarıyı yakalar takım. Bizim takım adına da Necip Çarıkçı başkana şükranlarımı sunarım. 15 yılda Boluspor her anlamda gelişmiştir. Sağlam temeller atmıştır. Bu kulüp takım mağlup olunca gülüm

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.